Werknemers

Werk is meer dan werk alleen

Of je nu net afgestudeerd bent, op zoek bent naar een carrièreswitch of een nieuwe uitdaging wilt, wij zijn er om jou te helpen. Met onze expertise helpen wij jou een passende baan vinden.

Vind een passende baan bij jouw ambities 

Onze kracht is om afhankelijk van jouw behoefte een passende baan te vinden. Wij zijn betrokken, eerlijk en oprecht geïnteresseerd in jouw drijfveren, achtergrond en ambities. Zo openen wij steeds weer nieuwe deuren om voor jou de best passende organisatie te vinden.

Naast het bieden van intressante carrièrekansen, bieden we ook waardevolle middelen om jou te helpen bij het verbeteren van hun sollicitatievaardigheden. Van het optimaliseren van CV's tot het voorbereiden op sollicitatiegesprekken, we delen nuttige tips en trucs om jou op te laten vallen bij potentiële werkgevers.

Ons netwerk bestaat uit opdrachtgevers in heel Nederland, dus dat biedt mogelijkheden!

Kom in contact met ons

Recente vacatures

Corporate recruiter
Recruiter
Monteur installatietechniek

Open sollicitatie

Heb je de vacatures bekeken en niets gevonden? Geen zorgen, wij zijn benieuwd naar jouw ambitie dus ontvangen wij graag een open sollicitatie.
Solliciteer

Werkgevers

Detachering is de kernactiviteit van Team Legend, waarbij wij de beste kandidaat vinden en alle werkgeversrisico’s uit handen nemen. Bekijk wat we voor jou kunnen betekenen.

Meer info

Werknemers

Onze kracht is om afhankelijk van jouw behoefte een passende baan te vinden.

Meer info