Werkgevers

Wat wij doen

Wij verbinden werkgevers met de beste technische talenten uit de installatietechniek. Onze expertise van zowel de sector als het begrijpen van bedrijfsbehoeftes stelt ons in staat om de juiste matches te maken. We gaan verder dan alleen het bekijken van cv's. We voeren een persoonlijk gesprek om de  kwaliteiten, persoonlijkheid en wensen van een kandidaat in kaart te brengen. Na een voorselectie wordt de kandidaat bij de werkgever voorgesteld voor een kennismakingsgesprek.

Voordelen voor werkgevers

  • Toegang tot ons grote netwerk
    Door het inzetten van middelen zoals vacaturebanken, LinkedIn en social media bereiken wij professionals uit de installatietechniek.
  • Tijdbesparing
    Wij nemen taken van het wervingsproces op ons. Zoals het het zoeken en selecteren van kandidaten tot het opstellen van contracten en administratieve zaken.
  • Risicovermindering
    Werkgeversrisico’s liggen bij ons en wij zorgen voor alle administratieve en juridische zaken. Zo kun jij je volledig concentreren op de kernactiviteiten van je bedrijf. Na één jaar detachering kan de werknemer direct bij de werkgever in diensttreden.

Team Legend helpt graag

Op zoek naar een kandidaat voor jouw vacature? Reageer nu en wij gaan voor jou op zoek naar jouw volgende medewerker.


Vul het contactformulier in
Kom in contact met ons

Recente vacatures

Werkvoorbereider service
Werkvoorbereider service
Werkvoorbereider service

Open sollicitatie

Heb je de vacatures bekeken en niets gevonden? Geen zorgen, wij zijn benieuwd naar jouw ambitie dus ontvangen wij graag een open sollicitatie.
Solliciteer

Werkgevers

Detachering is de kernactiviteit van Team Legend, waarbij wij de beste kandidaat vinden en alle werkgeversrisico’s uit handen nemen. Bekijk wat we voor jou kunnen betekenen.

Meer info

Werknemers

Onze kracht is om afhankelijk van jouw behoefte een passende baan te vinden.

Meer info