Werkgevers

Team Legend weet naar wie jij zoekt 

Moeilijk vervulbare vacatures, een nieuw project binnengehaald of een stevige groeiambitie? Organisaties veranderen en recruitment verandert. Wij helpen je graag bij deze veranderingen want recruitment vraagt om een specifieke aanpak. Wij detacheren technisch talent met oog op een duurzame samenwerking. 

Detacheren is onze kernactiviteit

Hoe bereik je zoveel mogelijk kandidaten? Ook degenen die zelf niet naar vacatures op zoek zijn. Met welke trigger breng je jouw toekomstige medewerker (die dit nog niet weet) in beweging? Dit is al jaren ons vak en daar helpen we je graag bij. Detacheren is de kernactiviteit van Team Legend, waarbij wij de beste kandidaat vinden en alle werkgeversrisico’s uit handen nemen.

Het detacheren van professionals biedt jou als werkgever flexibiliteit en gemak. Wij nemen alle werkgeversrisico's op ons en zorgen voor alle administratieve en juridische zaken. Zo kun jij je volledig concentreren op de kernactiviteiten van je bedrijf.

Team Legend helpt graag

Laat ons vrijblijvend weten naar wie je zoekt en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vul het contactformulier in
Kom in contact met ons

Recente vacatures

Servicetechnicus installatietechniek
Service technicus installatietechniek
Recruiter

Open sollicitatie

Heb je de vacatures bekeken en niets gevonden? Geen zorgen, wij zijn benieuwd naar jouw ambitie dus ontvangen wij graag een open sollicitatie.
Solliciteer

Werkgevers

Detachering is de kernactiviteit van Team Legend, waarbij wij de beste kandidaat vinden en alle werkgeversrisico’s uit handen nemen. Bekijk wat we voor jou kunnen betekenen.

Meer info

Werknemers

Onze kracht is om afhankelijk van jouw behoefte een passende baan te vinden.

Meer info