Deze voordelen heeft solliciteren via Team Legend!

Solliciteren bij Team Legend heeft veel voordelen. We leggen ze graag even aan je uit.

Onze kennis van zaken

Team Legend heeft meer dan tien jaar ervaring in recruitment binnen de technische sector. We zijn goed op de hoogte van de vraag en het aanbod van verschillende soorten technische functies. Hierdoor kunnen we jou goed begeleiden in het vinden van een baan die het beste bij jou past.

Als technisch recruiters kennen we de bedrijven, wij brengen jou in contact met bedrijven die echt bij jou passen. Ga je op gesprek? Dan vertellen we je alle ins en outs over de bedrijfscultuur, de samenstelling van de afdeling en andere relevante zaken. Met deze informatie ga jij gerichter vragen stellen tijdens een sollicitatiegesprek en vergroot je de kans op een succes.

Wij zetten ons netwerk en ervaring in voor jou

Wij werken al jaren samen met vaste bedrijven, daarom zijn wij als eerste op de hoogte van vacatures die nog niet online te vinden zijn en weten wij van de nieuwste ontwikkeling binnen bedrijven af. Als je met ons samenwerkt, weet je zeker dat je de baan van je dromen niet misloopt en heb je toegang tot de meest actuele vacatures. Door jarenlange ervaring in het maken van matches weten onze Recruitment Adviseurs je te verassen met functies of bedrijven waar je zelf nog niet aan hebt gedacht.

Team Legend heeft er belang bij om voor jou de juiste en duurzame match te vinden. Dit komt doordat wij voor de lange termijn met onze bedrijven samenwerken en daarop geselecteerd worden. Wij hebben korte lijntjes met onze partners en kunnen jou daarom eenvoudig en snel voorstellen bij een bedrijf. Wij zorgen ervoor dat jij onder de aandacht komt bij het bedrijf wat het beste bij jou past.

Begeleiding van begin tot eind

Samen zorgen we ervoor dat je goed voorbereid bent op een sollicitatie. Aan de hand van een intakegesprek met één van onze recruitment adviseurs gaan we aan de slag met het zoeken van passende matches. Voordat je ergens op gesprek gaat kan je bij ons terecht voor persoonlijke tips over je cv, presentatie of motivatiebrief. Zo ga jij altijd voorbereid naar een sollicitatiegesprek toe

Ook tijdens jouw salarisonderhandeling zijn wij er om jou te helpen. We hebben ervaring in het onderhandelen over het salaris met bedrijven. We snappen heel goed dat dit voor jou een belangrijk punt kan zijn en zetten ons altijd in om jouw gewenste salaris voor elkaar te krijgen. Anderzijds weten we ook wat realistisch is in de markt en adviseren wij jou ook wat haalbaar is. Samen zorgen we ervoor dat je een contract gaat ondertekenen waar jij gelukkig van wordt.

Wil je meer weten of kennismaken? Neem contact op via 010 302 5250 of mail ons op [email protected]

Bekijk onze vacatures
Kom in contact met ons

Recente vacatures

Corporate recruiter
Recruiter
Monteur installatietechniek

Open sollicitatie

Heb je de vacatures bekeken en niets gevonden? Geen zorgen, wij zijn benieuwd naar jouw ambitie dus ontvangen wij graag een open sollicitatie.
Solliciteer

Werkgevers

Detachering is de kernactiviteit van Team Legend, waarbij wij de beste kandidaat vinden en alle werkgeversrisico’s uit handen nemen. Bekijk wat we voor jou kunnen betekenen.

Meer info

Werknemers

Onze kracht is om afhankelijk van jouw behoefte een passende baan te vinden.

Meer info