Jako van Middelkoop

Jako van Middelkoop

Recruiter WTB en Elektrotechniek

Waarom sta ik hier?

Bij recruitment in onze branche gaat het om mensen, netwerken en techniek. Dit zijn drie dingen die mij al jaren fascineren. Het begon met sleutelen aan een motor, daarna een baan in de horeca en de afgelopen 10 jaar als recruiter. Dit alles komt nu samen in mijn werk.

In recruitment zie ik een belangrijk punt waarop ik het verschil wil maken. Dat punt is kennis van de organisatie en jouw toekomstige functie. Nu heb ik het voordeel dat ik bij diverse technische bedrijven intern heb mogen werken en daar nog steeds voor werk. Vanuit de interne organisatie ken ik de collega’s, de sfeer, met welke technieken er wordt gewerkt en of er een hoog of laag verloop is. Ben jij je aan het oriënteren? Dan zijn dit waardevolle dingen die je lang niet altijd in de tekst terugvindt. Met deze extra informatie maakt het verschil voor jou of het wel of niet past. Hierdoor ben jij extra goed voorbereid als je op een kennismakingsgesprek gaat en is de kans op jouw succes groter!

Om terug te komen op mijn eerste vraag, waarom sta ik hier? In mijn huidige werk kan ik die diepgang en inhoud bieden aan kandidaten en opdrachtgevers. Dit op de vlakken mens, netwerk en techniek, daarom werk ik bij Legend en help ik je graag!

Bedankt voor je tijd om deze intro door te nemen. Wil je meer weten neem contact met mij op via 06 414 78 997 of stuur een Whatsapp!

Contact Jako van Middelkoop via:

Bel me terug

Jako van Middelkoop beheert onderstaande vacatures

Medewerker Technische dienst

Medewerker technische dienst / gebouwbeheerderBen jij handig en hou je er van om afwisselend werk te doen? Dan zoeken wi... Lees verder