Legend is ontstaan vanuit recruitment, het werven en selecteren van de juiste kandidaat. Echter gaan wij verder, we bieden onze opdrachtgevers handvatten, tijdelijke capaciteit en training om succesvol te zijn in recruitment. Met meer dan 10 jaar ervaring binnen de bouw, machinebouw, (maak)industrie, installatietechniek, elektrotechniek en infra kennen wij de markt als onze broekzak

 

 

Professionals

 

Werk is essentieel in het leven voor mensen. Werk is meer dan alleen geld en een dagritme hebben, het leidt tot sociale verbinding en persoonlijke ontwikkeling. Maar wat is jouw vervolgstap in je carrière? Of waar ga je werken na je opleiding? Dat zijn uitdagende vragen hè. Onze kracht is om afhankelijk van jouw behoefte een passende baan te vinden. Wij zijn betrokken, eerlijk en oprecht geïnteresseerd in jouw drijfveren, achtergrond en ambities. Zo openen wij steeds weer nieuwe deuren om voor jou de best passende organisatie te vinden. Ons netwerk bestaat uit opdrachtgevers in heel Nederland, dus dat biedt mogelijkheden!

 

 

Legendary road

 

 1. Solliciteren
  Vind de passende vacature


 2. Kennismaking
  Bespreken van jouw ambities


 3. Gesprek
  Voorbereiding sollicitatiegesprek

 4. Aanbod
  Aanbod van organisatie


 5. Starten
  Gefeliciteerd! Je start bij je nieuwe baan

 

 

Organisaties

Moeilijk invulbare vacatures, een nieuw project binnengehaald of een stevige groeiambitie? Organisaties veranderen en recruitment verandert. Wij helpen je graag bij deze veranderingen want recruitment vraagt om een specifieke aanpak. Hoe bereik je zoveel mogelijk kandidaten? Ook degenen die zelf niet naar vacatures op zoek zijn. Met welke trigger breng je jouw toekomstige medewerker (die dit nog niet weet) in beweging? Dit is al jaren ons vak en daar helpen we je graag bij. Detachering is de kernactiviteit van Legend, waarbij wij de beste kandidaat vinden en alle werkgeversrisico’s uit handen nemen.